Marketinq kafedrasında TEC-in növbəti iclası baş tutub

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Aqrobiznes və idarəetme fakültəsinin Marketinq kafedrasında Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) növbəti iclası keçirilib.

Tədbirdə fakültənin dekanı, dosent Əlöysət Əsgərov, Marketinq kafedrasının müdiri, dosent Vəfa Qənbərova, TEC-in fakültə üzrə sədri Fatimə Şirinzadə, Marketinq kafedrasının müəllimləri, dosent Vaqif Ramazanov, baş müəllim Inqa Xan-Xoyskaya, Aytəkin Bağırova, assistent Günay İbrahimova iştirak ediblər.

Dərnəkdə çıxışları ilə fərqlənən tələbələrə hədiyyə və sertifikatlar təqdim olunub.

İştirak edən bütün tələbələr isə elmə olan marağa və aktiv iştirakına görə təşəkkürnamələr ilə təltif olunublar.