Ege Universitetinin professoru Canan Abay ADAU-da gənc müəllim və tələbələrə seminar keçib

Türkiyənin Ege Universitetinin professoru Canan Abay Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) bir qrup gənc müəllim və tələbələrinə seminar söyləyib.

Aqrar İqtisadiyyat və Aqrobiznes və idarəetmə fakültələrinin tələbə və gənc müəllimləri ilə keçirilən tədbirin məqsədi Canan Abayın elmi və praktiki biliklərini gənc müəllimlərlə bölüşülməsi, həmçinin xarici araşdırmalar və elmi-tədqiqatlar barəsində qarşılıqlı fikir mübadiləsi aparmaq olub.

Sonda görüş iştirakçılarını maraqlandıran suallar cavablandırılıb, qarşılıqlı fikir mübadiləsi aparılıb.